Doe mee

Vrijwilligers

Ons werk in Dordrecht groeit, we bereiken steeds meer jongeren. Hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Natuurlijk helpen we je en bieden je trainingsdagen aan. En…het is minder ingewikkeld dan je denkt, iedereen kan jongerenwerk doen.
Bel, mail of app dan gaan we samen op zoek naar waar we jouw talenten het best kunnen gebruiken.

Geef

We willen vrijmoedig onze identiteit laten zien in ons werk. Daarom kiezen we ervoor niet afhankelijk te zijn van subsidie van de overheid. We vertrouwen op de steun van betrokken donateurs, diaconieën en fondsen.Help mee onze droom voor Dordrecht werkelijkheid te maken.

Steun ons werk

Kerk

We komen graag bij uw kerk lang om te vertellen over het werk van YFC Dordt.  We ondersteunen kerken met missionaire programma’s club programma’s voor jongeren. We geloven dat de kerk het lichaam van Christus is, en dat YFC door met de kerk samen te werken missionair aanwezig kan zijn in uw wijk.

Op onze beurt hopen we dat uw kerk ons werk zal ondersteunen met een gift of een plekje op het collecterooster

Daarnaast verzorgen we graag trainingen, om kerken te helpen missionair aanwezig te zijn in hun wijk.

Bedrijven

Netwerkbijeenkomst voor Dordtse ondernemers

Dordtse ondernemers zijn nauw verbonden met de samenleving, en dit geldt ook voor Youth for Christ. Sinds 2018 is Youth for Christ actief in Dordrecht, met een focus op jongeren. Gedreven door de liefde van God streven we ernaar deze jongeren te zien zoals ze werkelijk zijn, op hun eigen terrein, in hun eigen wijken.

Het diepgeworteld zijn in de samenleving is een kernwaarde voor Youth for Christ. Daarom organiseren we twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst speciaal voor ondernemers uit Dordrecht. Tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvindt tijdens een diner, bespreken we samen de ontwikkelingen binnen Dordrecht en het werk van Youth for Christ. Bovendien laten we ons inspireren door een boeiende spreker.

Initiatiefnemer en jongerenwerker Henry Schutte is blij met de steun van de ondernemers. “In een vorig leven was ik zelf ondernemer. Ik was fotograaf en had een winkel in het centrum van Hattem. Als ondernemer wil je bijdragen, niet alleen door hier en daar wat te sponsoren. Met het ondernemersnetwerk brengen we kennis, ideeën en middelen bijeen, zodat Youth for Christ een belangrijke en blijvende rol speelt in Dordrecht.”

Ben je ondernemer en wil je deel uitmaken van het Dordtse ondernemersnetwerk van Youth for Christ ?
Meld je dan aan.

 

Aanmelden