Netwerkbijeenkomst Verbindt Dordtse Ondernemers en Youth for Christ

Voor een positieve impact op de Dordtse jeugd en gemeenschap.

Netwerkbijeenkomst Verbindt Dordtse Ondernemers en Youth for Christ

 

Dordrecht, 11 juni 2024  – Dordtse ondernemers, nauw verbonden met de lokale samenleving, worden binnenkort uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst georganiseerd door Youth for Christ. Sinds 2018 is Youth for Christ actief in Dordrecht met een sterke focus op jongeren, gedreven door de liefde van God en een streven om jongeren te ondersteunen in hun eigen wijken.

Youth for Christ, diepgeworteld in de Dordtse samenleving, beschouwt deze netwerkbijeenkomsten als essentieel om de band met lokale ondernemers te versterken. Tijdens deze bijeenkomsten, die plaatsvinden tijdens een diner, worden de laatste ontwikkelingen binnen Dordrecht en de activiteiten van Youth for Christ besproken. De avonden worden extra verrijkt door inspirerende sprekers die hun inzichten delen.

Henry Schutte, initiatiefnemer en jongerenwerker bij Youth for Christ, benadrukt het belang van deze bijeenkomsten. “In een vorig leven was ik zelf ondernemer. Ik was fotograaf en had een winkel in het centrum van Hattem. Als ondernemer wil je bijdragen, niet alleen door hier en daar wat te sponsoren. Met het ondernemersnetwerk brengen we kennis, ideeën en middelen bijeen, zodat Youth for Christ een belangrijke en blijvende rol speelt in Dordrecht.”

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van dit inspirerende netwerk, kunnen zich aanmelden voor de volgende bijeenkomst. Samen kunnen zij bijdragen aan een positieve impact op de Dordtse jeugd en de bredere gemeenschap.

Klik op onderstaand knop als je bent geïnteresseerd!

Ja, ik ben geïnteresseerd Direct een gift overmaken