Fietsevent Jongerenwerk Youth for Christ Dordrecht

Fiets en ronde op het Eiland Dordt en steun het werk van de jongerenbus

Fietsten voor het Jongerenwerk in Dordrecht

Op zaterdag 18 september organiseert YFC de Tour d’Orange. We fietsen een prachtige rondje over het ‘Eiland Dordt’.  En echt iedereen kan zich inschrijven. Voor de fanatieke fietser is er de mogelijkheid om meerdere rondjes te fietsen. Of je maakt er een relaxed dagje van, en geniet van de prachtige omgeving, en maakt zoveel tussenstops als je wilt.

Het startpunt is de Grote Kerk in Dordt.

Je kunt op een aantal manier meedoen aan deze actie. Je kunt meedoen als fietser door je aan te melden. Inschrijven kost €30. Je krijgt dan een prachtig YFC wielershirt.  Mocht je nu echt nu kunnen op 18 september dan hopen we dat je een fietser uit Team Dordrecht wilt steunen met een gift.

De hele opbrengst van deze actie gaat naar het werk van onze jongerenbus. Elke week ontmoeten we in verschillende wijken van Dordt jongeren. We delen ons leven met ze, luisteren naar hun verhalen en laten ze iets van de liefde van God zien.

De jongerenbus heeft regelmatig onderhoud nodig, en ook zijn er kosten van brandstof, verzekeringen, en aanschaf materialen.

 

Sponsor een deelnemer